Competitie Beveren Lions startte in mineur

BEVEREN. Bij de eerste wedstrijd van het softballseizoen kreeg de mannenploeg van Beveren Lions meteen de kampioen van vorig jaar, de Chicaboo's uit Stabroek, voor zich. Bij hen stond Paul Hooyberghs op de heuvel, die de transfer naar die ploeg heeft gemaakt. Pitcher van dienst was bij Beveren Paul Bosman die enkele innings goed bezig was maar toch zijn meerdere moest herkennen bij de tegenstander. Beveren was te zwak om het tegen de kampioen lastig te maken zodat de Chicaboo's een verpletterende overwinning op hun palmares schreven: 0-12.

De seniors namen het op eigen veld op tegen Antwerp. Ondanks het feit dat de ploeg niet volledig op het veld stond, werd er toch goed gepresteerd. Pitcher Kenny Soetens hield de tegenstander in bedwang. Beveren speelde een aanvallend spel maar Antwerp liet Beveren niet zomaar begaan. Tot de vierde inning was Beveren met 3-2 aan de leiding. Later nam Antwerp de leiding met 3-6. Met verschillende hits via Jonathan Beck, Lieven Heyrman en Robin Jacobs kwam de thuisploeg terug aanzetten maar net niet genoeg om de zege binnen te halen. Eindstand: 4-6.

Ook de juniors lieten het afweten in hun eerste wedstrijd tegen Pioneers uit Hoboken. Beveren Lions noemt de wedstrijd "één om snel te vergeten". De juniors verloren met 2-18.

Het enige positieve nieuws dat Beveren Lions kreeg, kwam van de kadetten. Zij wonnen één van hun twee wedstrijden op Wielsbeke met 5-12. De tweede verloren zij met 13-3.

De laatste opdoffers kwam van de damesploeg die beide wedstrijden teen Brasschaat verloor, met respectievelijk 5-12 en 2-22. (mb)

 

Lees ook:

Winst en verlies voor seniors Beveren Lions

BEVEREN.  De seniors van Beveren Lions kregen op zaterdag 21 juli de collega’s van Merchtem op bezoek voor twee wedstrijden. Merchtem, tweede in de rangschikking, opende de score. Beveren kon net...

Beveren Lions trokken aan het kortste eind

BEVEREN. De damesploeg van Beveren Lions speelde zondag twee wedstrijden tegen Gent. De eerste wedstrijd was, ondanks een 0-7-verlies, aangenaam om te volgen. Enkel aan slag kon Beveren niets...

Kampioen Hoboken Pioneers op bezoek in Beveren

BEVEREN. Beveren Lions ontvingen afgelopen weekend Hoboken Pioneers. Het ging om het laatste competitieweekend in 1BB. De eindranking was al gekend en Hoboken Pioneers kwam als kampioen naar Beveren. 

Geslaagd weekend dames Beveren Lions

BEVEREN. De damesploeg van Beveren Lions heeft er een geslaagd weekend op zitten. De dames wonnen hun twee wedstrijden op Borgerhout met 3-15 en 0-11. 

Kadetten Beveren Lions herpakken zich

BEVEREN. De kadetten hebben zich terug herpakt, na het vorige verlies tegen Brussels. Afgelopen weekend namen ze revanche tegen hetzelfde team en lieten geen spaander heel van hun tegenstander. Drew Van...

Beveren Lions opnieuw tegen Brussels Kangaroos

BEVEREN. In eerdere confrontaties met Brussels Kangaroos won Beveren Lions 4 van de 6 wedstrijden. Afgelopen zaterdag was de laatste double header tegen de Brusselaars op hun kunstgrasveld, wat...