'De Gekke Haan' bij de vijf strafste van Vlaanderen

Image
Jurgen De Kerf die van zijn café een straffe Theatercafé heeft gemaakt.
KALLO. Theater- en Muziekcafé 'De Gekke Haan' is genomineerd qua concept bij de vijf strafste van Vlaanderen. In de tussenstand staat de zaak van Jurgen De Kerf zelfs op de 2de plaats. Eigenlijk niet verwonderlijk want in heel de Wase regio zijn er niet veel cafés als deze van Hoog Kallo te vinden. Bovendien is hetgeen daar binnen gebeurd echt wel straffe kost.

Jurgen vraagt nu om op zijn 'Gekke Haan' te stemmen, wat kan op de site hetstrafstecafe.be. Per e-mailadres kan echter maar één stem worden uitgebracht. Op zaterdag 21 maart tussen 18u en 19u kan men de reportage zien in het televisieprogramma:  “Vlaanderen vakantieland”.
Toerisme Vlaanderen gaat op zoek naar het strafste interieur, het strafste concept, de strafste locatie en de strafste cafébaas.

“De Gekke Haan’ zit in de categorie van strafste locatie. Het is vooral het theater dat de zaak van Kallo zo bijzonder maakt en de inrichting is ook al niet zo alledaags. Als je er binnen stapt zit je al onmiddellijk in de sfeer van het wereldberoemde Moulin Rouge uit het begin van de 20ste eeuw. En dan moet je nog naar de gezellige theaterzaal gaan.

De Waaslanders moeten nu maar wat chauvinistisch zijn en zonder aarzelen mailen naar hetstrafstecafé.be (Rolf Duchamps)

 

 

Lees ook:

KALLO. Vrijdagavond gaat in De Gekke Haan in Kallo de nieuwe productie 'Een vreemde luis in huis' van TAK-producties in première. Daarin nodigt Martha - die samen met drie mannen een rommelige...

De Gekke Haan in Kallo heeft het strafste caféconcept in Vlaanderen. (foto: De Gekke Haan)KALLO. Het verdict in de strijd om de titel 'Strafste café van Vlaanderen' is gevallen. De...