Vanaf nu slechts 50 km per uur in Zandstraat (N403)

SINT-GILLIS-WAAS. Voortaan mag er slechts 50 kilometer per uur worden gereden in de Zandstraat (N403) te Sint-Pauwels. Het gaat om het deel van de Zandstraat tussen schoenen Molders en voormalig café de Vlasbloem. Het wegdek is er in slechte staat en in afwachting van de vervanging ervan, is een snelheidsbeperking ingevoerd. Het Agentschap Wegen en Verkeer zal de kiezelvorming wegvegen. 

"We stelden op de gemeenteraad voor om een voorlopige snelheidsbeperking in de Zandstraat  in te voeren.", zegt Herwin De Kind (Groen). "Als burgemeester kan ik dit voorstel alleen maar verdedigen. Vanaf vandaag geldt er een snelheidsbeperking van 50 km per uur in dit stuk van de Zandstraat. De snelheidsbeperking vermindert de overlast. We gaan ervan uit dat de werken in augustus zorgen voor een verbeterd wegdek.", vult burgemeester Chris Lippens aan. (mb)

 

Lees ook:

Twee weken hinder door heraanleg N41 in Hamme

HAMME.  Het Agentschap Wegen en Verkeer gaat vanaf maandag 11 juni werken op twee plaatsen aan de N41. Aan de kruispunten met de Noordstraat en met Zwaarveld worden detectielussen in het wegdek...