Sint-Gillis-Waas bevraagt inwoners over korte keten

SINT-GILLIS-WAAS. Het gemeentebestuur van Sint-Gillis-Waas wil van haar inwoners weten welke ervaringen zijn hebben met de korte keten. Dat is wanneer particulieren rechtstreeks bij de fabrikant kopen, zoals aardappelen rechtstreeks bij de boer kopen. Als consumenten rechtstreeks bij de landbouwer voedselproducten kopen, kan die z’n prijs, de productiemethode en het aanbod zelf bepalen en wordt de lokale economie ondersteund. 

Op de website sint-gillis-waas.be staat een vragenlijst. Wie deze voor eind augustus invult, maakt kans op een prijs. De ingevulde vragenlijst aan de gemeente bezorgen kan via een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De lijst persoonlijk afgeven kan bij deo nthaalbalie van het Administratief en Bestuurscentrum. (mb)

 

Lees ook:

Open VLD Temse bevraagt inwoners

TEMSE. In aanloop van de komende gemeenteraadsverkiezingen gaat Open VLD Temse de inwoners van de scheldegemeente bevragen. Met een elftal vragen wil de partij peilen naar de mening van de...