Sint-Niklaas krijgt eigen versie van Monopoly

SINT-NIKLAAS. In december krijgt Sint-Niklaas z’n eigen Monopoly-uitgave, onder erkende licentie van Hasbro. Het bekende spelbord zal dan Sint-Niklase straten, pleinen en bezienswaardigheden bevatten. 

Zeker is dat de Grote Markt, Stationsstraat, de Witte Molen en provinciaal domein De Ster aanwezig zullen zijn. Ook de stations en nutsvoorzieningen worden vervangen door plaatselijke namen. Voor het eerst zullen ook de pionnen aangepast worden. Monopoly Sint-Niklaas zal gespeeld worden met figuren als Maria Vergult, Sinterklaas of Reynaert De Vos. Eén vakje is nog niet ingevuld. Welke locatie daar komt, hangt af van een online poll op de website monopolysint-niklaas.be. Er is keuze uit een hele reeks plaatsen uit Sint-Niklaas en deelgemeenten. Stemmen kan nog tot en met donderdag 6 mei. De tussenstand is te volgen via de sociale mediakanalen van de stad. (mb)

 

Lees ook:

Vrouwencentrum Sint-Niklaas lanceert fotowedstrijd

SINT-NIKLAAS. Vrouwencentrum Sint-Niklaas organiseert in aanloop naar internationale vrouwendag op 8 maart een fotowedstrijd met als thema ‘Mijn (vrouwelijke) KLIK met Sint-Niklaas’. De wedstrijd...