Vier de Vlaamse Feestdag in provinciaal domein De Ster

SINT-NIKLAAS. Maandag 11 juli is de Vlaamse Feestdag. De Provincie Oost-Vlaanderen heeft het programma vrijgegeven waarmee in domein De Ster het Vlaams feest wordt gevierd.

Op maandag 11 juli 2022 start het programma op het evenementenplein om 13 uur met animatie onder ondere volkspellen, springkastelen en straattheater.  Er ziin ook optredens van De Demarreurs, Metejoor (14.00-15.15 uur) en Günther Neefs (18.00-19.00 uur). Het feestprogramma eindigt om 20 uur.  

De toegang tot het domein is op 11 juli gratis. Om lange wachttijden te vermijden is  het aangewezen om een ticketje op voorhand reserveren via de webshop. Er is enkel toegang tot het feest om 12 uur of om 16 uur.  (mb, foto's: Provincie Oost-Vlaanderen)

info: domeindester.be

 

Lees ook:

Gratis soep en kaarsen tegen hoge energieprijzen

SINT-NIKLAAS. PVDA Sint-Niklaas heeft zaterdagmiddag in de Stationsstraat gratis soep en zelfgemaakte kaarsen uitgedeeld als symbolische actie tegen de hoge energieprijzen.  Vorige maand hield de...

Sint-Niklaas maakt zich op voor Warmathon

SINT-NIKLAAS. Dinsdag komt de Warmathon naar Provinciaal Domein De Ster. De stad Sint-Niklaas roept haar inwoners op om met zoveel mogelijk mensen aan de start te verschijnen. De stadsdiensten geven...