Vier de Vlaamse Feestdag in provinciaal domein De Ster

SINT-NIKLAAS. Maandag 11 juli is de Vlaamse Feestdag. De Provincie Oost-Vlaanderen heeft het programma vrijgegeven waarmee in domein De Ster het Vlaams feest wordt gevierd.

Op maandag 11 juli 2022 start het programma op het evenementenplein om 13 uur met animatie onder ondere volkspellen, springkastelen en straattheater.  Er ziin ook optredens van De Demarreurs, Metejoor (14.00-15.15 uur) en Günther Neefs (18.00-19.00 uur). Het feestprogramma eindigt om 20 uur.  

De toegang tot het domein is op 11 juli gratis. Om lange wachttijden te vermijden is  het aangewezen om een ticketje op voorhand reserveren via de webshop. Er is enkel toegang tot het feest om 12 uur of om 16 uur.  (mb, foto's: Provincie Oost-Vlaanderen)

info: domeindester.be

 

Lees ook:

Gratis Wifi in Sint-Gillis-Waas

SINT-GILLIS-WAAS. Op verschillende plaatsen in Sint-Gillis-Waas is er gratis wifi beschikbaar. Er zijn onder andere hotspots in het Welzijnshuis in Sint-Gillis-Waas, OC Parochiehuis in De Klinge en...

Beveren tegen betaalparking aan station

BEVEREN. De gemeenteraad van Beveren heeft zich uitgesproken tegen het betalend worden van de stationsparking. De gemeente zal de NMBS vragen om de parking gratis te houden.