Stekene evalueert belbus

STEKENE. Op 24 december werd de belbus in het Waasland geïntroduceerd. In Stekene vindt het gemeentebestuur de tijd rijp om deze dienst te evalueren. De opmerkingen en eventuele suggesties van de belbusgebruiker neemt de gemeente mee naar het overleg met Vlaamse vervoersmaatschappij De Lijn op 15 april 2008.

 

De belbus van Stekene bedient de gemeenten Stekene, Sint-Gillis-Waas en Moerbeke met hun deelgemeenten.  De belbus rijdt op weekdagen van 6 tot 21 uur. In het weekend en op feestdagen kan de belbus tussen 8 en 23 uur geboekt worden. 

 

De gemeente Stekene vraagt aan diegene die de belbus al hebben gebruikt hun opmerkingen door te geven aan de dienst Veiligheid & Mobiliteit op het telefoonnummer 03/790.02.61 of via email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Belbusgebruikers kunnen hun opmerkingen ook melden worden aan het loket van het gemeentehuis. Uiteraard moet dat voor 15 april gebeuren. (mb)

 

Lees ook:

WAASLAND. Het Waasland krijgt er vanaf 24 december 2006 nieuwe belbussen, nieuwe buslijnen en extra busritten bij. De Lijn wil hiermee de bewoners van de Wase gemeenten beter en meer openbaar...