Harmonie St-Cecilia Tielrode promoveert naar de eerste afdeling

TIELRODE. De Harmonie St.-Cecilia Tielrode moest zich vorig weekend tonen en muzikaal presenteren op het provinciaal tornooi 2008 te Berlare met het doel zich te bevestigen en de daarmee gepaard gaande verdere subsidies te verkrijgen. Met enige trots konden voorzitter Jos Van Lysebetten en secretaris Carlos Van Daele melden dat hun harmonie met vlag en wimpel in haar opzet geslaagd is.

 

Meer nog: de jury quoteerde het optreden met meer dan 90% van de punten. Door deze grootste onderscheiding werden de muzikanten en het bestuur beloond met een promotie naar eerste afdeling. Een prestatie die een bravo richt naar alle muzikanten en dirigent Frans Lauwers.


Voor de maatschappij is dit een flinke opsteker die zeker kan bekeken worden als een aanloop naar de viering van het 200-jarig bestaan in 2012.(Rolf Duchamps)

 

Lees ook:

TIELRODE. Dat de Koninklijke Harmonie St-Cecilia Tielrode promoveerde naar de eerste afdeling hebben we reeds gemeld. Ze deden dat met grootste onderscheiding. Al 25 jaar stonden ze in de tweede...