Big Brother zoekt kandidaten voor vierde seizoen

MEDIA. Er komt een vierde seizoen van het programma Big Brother op Play4. Tatyana Beloy en de Nederlandse presentatrice Geraldine Kemper nemen opnieuw de presentatie voor hen rekening. In april verliet Vlaming Bart het Big Brother-huis met 73.388 euro. 

Big Brother zoekt nog kandidaten die het zien zitten om zich maximaal 100 dagen te laten opsluiten met andere kandidaten en zich daarbij 24/7 te laten volgen door camera’s. Inschrijven kan via goplay.be/inschrijven.  Het nieuwe seizoen zal in het voorjaar van 2024 te zien zijn op Play4 en Go. (mb, foto: Play4)

 

Lees ook:

MEDIA/STEKENE. De 32-jarige Glenn Van Himst uit Stekene heeft Big Brother 2024 gewonnen.  Hij mag de geldpot van 56.266 euro mee naar huis nemen. 

LOKEREN. Elk jaar gaat de stad Lokeren op zoek naar inwoner, vereniging of bedrijf die in het afgelopen jaar een bijzondere verdienste voor de hele stad, Lokeren buiten haar grenzen uitstraling af...

LOKEREN. De stad Lokeren is op zoek naar kandidaten voor de Meest Verdienstelijke Lokeraar 2021. Dat kan een persoon, organisatie of bedrijf zijn die in 2021 een bijzondere verdienste voor de hele...