Damesvoetbal KSK Beveren start vanavond

Image
Voetballende dames van KSK Beveren.
BEVEREN. KSK Beveren organiseert vanavond, dinsdag 23 december, een eerste  test- en kennismakingtraining voor de KSK Beveren Girls. Deze training start om 17u30 op de jeugdterreinen. Dames en meisjes die willen voetballen en het damesteam van KSK Beveren willen versterken zijn uitgenodigd.

KSK Beveren Girls heeft als doelstelling om met een volwaardig A-team op te starten alsook een kadettenploeg of nog een vrouwenploeg naargelang de leeftijden. Ze willen in competitie gaan vanaf seizoen 2009-2010. De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zullen starten in de loop van de maand februari. Het initiatief voor het ontstaan van een vrouwenploeg was al een tijdje in de maak, alleen moest nog de knoop doorgehakt worden en iemand als coördinator gevonden worden. Ann Van Leuvenhaege nam die taak op zich en samen met de jeugdvoorzitter van KSK Beveren, Dirk Vergauwen, kon aan de uitbouw worden begonnen.

De meisjes vanaf 5 jaar kunnen samen met de jongens gaan voetballen en dit kan tot de leeftijd van 14j, 15jaar.
Het Bestuur is nog niet volledig gekend en zal in de aanloop van het seizoen vastere vormen krijgen.
De trainer(ster)s zullen dan ook bekend zijn. Er zou iedere dinsdag- en donderdagavond getraind worden van 19u30u tot 21u.

Image
Voetballende dames van KSK Beveren.
 

Het hoofdbestuur staat volledig achter het initiatief. "Anders zouden we niet van start gaan!", aldus Ann Van Leuvenhaege, "En we zijn ook volop op zoek naar enkele oefenwedstrijden in de aanloop van het eerste seizoen van de KSK Beveren Girls." (Rolf Duchamps)