Rustige namiddag voor Verbroedering maar toch zes treffers

ZWIJNDRECHT. Verbroedering heeft een gemakkelijke voetbalnamiddag kunnen inlassen tegen SK Reet dat met 6-0 werd ingeblikt. De bezoekers konden thuisdoelman Duerinck totaal niet bedreigen. Het eerste doelpunt viel reeds in de 13e minuut. Een mooi afstandschot van Bert Claes ging binnen 1-0.

Verbroedering was doorlopend baas en De Smet raakte tot tweemaal toe de lat.  Diezelfde De Smet kon in de 30e’ de 2-0 netten, en dit in 2 tijden. Net voor de rust werd de 3-0 op het bord gezet.  Een ijzersterke Mamusha zette voor en Claes kon de 3-0 binnentikken.  Meteen de ruststand.

Zelfde spelbeeld na de rust. En zeer dominerend Verbroedering met een sterke Mamusha als draaischijf. In de 59e minuut werd de stand op 4-0 gebracht.  De Coster stak mooi door naar De Smet die met een mooie stifter de doelman het nakijken gaf.

De wedstrijd bloedde dood. Reet kon niet terwijl Verbroedering krachten spaarde.  Toch werd het 5-0 in de 78e minuut.  De ingevallen Aïssa kon een mooie doorsteekpas van Van Haute mooi afronden. 3 minuten voor tijd scoorde Lars De Smet zijn 25e doelpunt van het seizoen, op voorzet van Mamusha en zo werd de eindstand toch nog 6-0. (r.d.)