Lichamelijke opvoeding en sport organiseert een 4-urenloop

SINT-NIKLAAS. Op vrijdag 23 april organiseren drie leerlingen van het laatste jaar, Stijn Vermeulen, Robbe Beeckmans en Stefan Boons een 4-urenloop in het kader van hun eindwerk. Het evenement vindt plaats in het natuurgebied de Hoge Kouter (nabij Heimolen) in Sint-Niklaas. De Hoge Kouter ligt vlakbij de school Sint-Isidorus.

Het is de bedoeling dat men per team van minstens 15 personen 4 uur afwisselend loopt. Dat wil zeggen dat er steeds één persoon van het team moet lopen. Tijdens de 4-urenloop is er om het uur een speciale ronde, zoals de snelste ronde, de origineelste ronde en de achteruitronde.

Er is ook voorzien van randanimatie. Er komen 3 dj’s draaien. Dj Eskill is de headliner met daarnaast nog twee talenten uit Lokeren: Dj Suckerpunch en Dj di Tommi. Er is een gratis aanbieding van sostar- drankjes en men kan steeds pannenkoeken verkrijgen voor een maatschappelijke prijs.

Op het einde van het evenement is er nog een prijsuitreiking en een drink. De winnaars krijgen een beker en iedereen die deelneemt aan de 4-urenloop gaat met een  diploma naar huis.
Er kan nog steeds ingeschreven worden tot 23 april via Stijn Vermeulen op 0498 05 91 99. De site 4urenloophogekouter.tk geeft meer informatie. (Rolf Duchamps)

Image
Robbe Beeckmans, Stijn Vermeulen, Stefan Boons.