Ceulemans en Eetvelde biljartkampioenen drieband van Temse

TEMSE. Op zaterdag 7 maart werden in café Sportstadium de halve finales en finales van het 8ste biljartkampioenschap drieband van Temse gespeeld. In de hoge reeks handicap (27 - 34 - 42) hernieuwde Eddy Ceulemans zijn zege van vorig jaar. In de finale verslag hij de kampioen van de B-reeks van vorig jaar, Frankie De Gendt. Derde werd John Verhelst, 4de Joris De Maeyer.

In de lage reeks (handicap 15 - 18 - 22) ging de zege naar Paul Van Eetvelde. Hij haalde het in de finale van Eddy Acke, die de voorbije 2 jaar telkens 3de eindigde. Derde werd Johnny Van Den Bergh, 4de Rudy Cools.

Image
V.l.n.r. Willy Viaene en echtgenote Cathy, Rudy Cools, Paul Van Eetvelde, Rony Rombaut, Eddy Ceulemans, Luc De Maeyer, burgemeester Luc De Ryck, Walter Vermeulen, Eddy Acke, Joris De Maeyer en Frankie De Gendt.

De trofeeën, geschonken door het gemeentebestuur, werden uitgereikt door burgemeester Luc De Ryck. Net als het individueel en het interclubkampioenschap is ook het driebandentornooi een organisatie van het plaatselijke Biljartverbond o.l.v. Willy Viaene, Jos Vosters en Luc De Maeyer. (mb)