Running Team Sinaai houdt vijfde loop

SINAAI. Running Team Sinaai organiseert op zaterdag 14 mei 2016 haar 5e RTS-Loop. De vijfde editie telt een aantal nieuwigheden zoals een nieuwe locatie, nieuwe omloop en andere afstanden.

De 10 mijl is één van de nieuwigheden in de RTS-loop. "We voegen er dit jaar een 10 mijl aan toe omdat dit toch een populaire afstand blijkt onder de lopers. Bovendien leent ons nieuwe parcours er zich perfect toe om een 10 mijl te organiseren.", klinkt het. Wie zich inschrijft voor de 10 mijl mag drie rondjes lang vergapen aan de Sinaaise bospaden, wegels en wegen. 

Inschrijven kan vanaf 13 uur in de kantine van KFC Herleving Sinaai aan de Vleeshouwersstraat 4 A , Site Ter Beke. Om 14 uur is er de Kidsloop en om 15 uur starten de afstanden 6 en 11 km en de 10 mijl. Er is voor iedereen, zowel voor de kinderen als voor de volwassenen, een kleine attentie voorzien! 

De organisatie rekent op minstens 200 deelnemers.  (mb)

info: runningteamsinaai.be

 

Lees ook:

8ste Bokkenloop van Running Team Sinaai

SINAAI. Afgelopen zaterdag, 18 mei, organiseerde Running Team Sinaai voor de achtste keer de Bokkenloop. Het terrein van KFC Herleving Sinaai diende als startplaats. Ruim 40 kinderen liepen mee in...

Running Team Sinaai zet leden in de bloemen

SINT-NIKLAAS. Running Team Sinaai hield zaterdagavond, 26 januari, haar nieuwjaarsreceptie. Het werd een leuk feestje in de thema ‘Fluo’ en goed nieuws want de club is volgens de cijfers financieel...

Gemeentearchief krijgt twee schenkingen

SINT-GILLIS-WAAS. De gemeenteraad van Sint-Gillis-Waas heeft twee schenkingen voor het  gemeentearchief aanvaard. Het gaat om interessante stukken die mooi aansluiten bij de collectie.