Nieuw van Hudiko Wielerteam Waasland

WAASLAND/HAASDONK. Ook al is het wielerseizoen maar pas voorbij, renners en vooral de clubbesturen zijn al volop aan het werk om het seizoen 2009 goed voor te bereiden. Heel wat renners hebben al een keuze gemaakt waar zij volgend seizoen naartoe trekken. Vaak is dat wel eens van de klavers naar de biezen lopen maar dat schijnt thans modern te zijn.

 

Het Haasdonkse Hudiko Wielerteam stoort zich daar niet aan en de vele jaren ervaring van secretaris Willy De Wael zeggen hem wel welke koers zijn club moet varen. Er werd reeds een programma opgesteld en ook de trainings – en stageplaatsen liggen vast.

 

Bij de beloften en de juniors zijn alle plaatsen ingevuld. Heel wat juniores anno 2008 zijn nu belofte en het spreekt vanzelf dat het bestuur daarom ook extra aandacht gaat besteden aan die vbeloftencategorie. Bij de nieuwelingen (15-16 jarigen ) en bij de aspiranten (12 tot 14 jarigen ) zijn er nog enkele plaatsjes vrij. Ook bij de miniemen (10 en 11 jarigen) verwachten ze daar nog nieuwe gezichten.


Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend inlichtingen vragen bij de clubsecretaris (WillyDe Wael - 0476 200 831 of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


Vermelden we ook nog dat Hudiko Wielerteam Waasland op zaterdag 29 november ook weer uitpakt met het 'Kampioenschap van het Waasland' op rollen in de Parochiezaal van Haasdonk. Nu al kunnen ploegen van twee renners inschrijven. Het kost 10 euro per ploeg. De winnaars krijgen een ballonvlucht voor twee personen.

 

Info op: 0475.65.74.61 (Rolf Duchamps)