Infoavond uitbating cafetaria De Meermin

18 februari 2019 19:00

Het gemeentebestuur is op zoek naar uitbaters voor de cafetaria van het nieuwe vrijetijdscentrum De Meermin. De bouw van dat centrum is volop aan de gang. Als alles loopt zoals voorzien wordt het centrum rond september 2020 in gebruik genomen. 

Vrijetijdscentrum De Meermin omvat de bibliotheek, administratie, een polyvalente zaal en ruimte voor sport en een theaterzaal. De cafétaria zal een verbindende rol spelen. De concrete invulling gebeurt in overleg tussen het gemeentebestuur en de kandidaat-concessionaris. De cafétaria zal 350 vierkante meter groot zijn en krijgt een buitenterras van minimaal 65 vierkante meter. De  kandidaat-concessionaris kan z’n zegje nog doen op vlak van losse inrichting en de keuken. 

Het gemeentebestuur organiseert een informatiesessie op maandag 18 februari om 19 uur in GC Hoogendonck. Kandidaturen kunnen worden ingediend voor 12 maart 11 uur. De volledige selectieleidraad voor het uitbatingsrecht van cafetaria De Meermin is verkrijgbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (mb)