Subsidie voor activiteit op autoloze zondag

SINT-NIKLAAS. Op zondag 18 september 2016 is het zover: dan is de stadskern van Sint-Niklaas voor de derde keer autovrij. Verenigingen of groeperingen die een activiteit organiseren tijdens die dan een activiteit organiseren, kunnen rekenen op een subsidie.

De stadskern is autovrij van 12 tot 18 uur. Een buurtcomité, straatcomité, een groep van bewoners, vereniging… uit Sint-Niklaas, die één of meerdere activiteiten organiseert tijdens autovrije zondag, kan een subsidie krijgen van maximum 100 euro. Dit subsidiebedrag kan gecumuleerd worden met andere subsidies, indien voldaan wordt aan de voorwaarden van het desbetreffende reglement.

De subsidieaanvraag voor een activiteit gebeurt via een gestandariseerd aanvraagformulier, terug te vinden op sint-niklaas.be/autovrij. Deadline voor een aanvraag is 31 juli 2016. De aanvrager krijgt binnen de maand antwoord. (mb)

 

Lees ook:

Subsidies voor toeristische evenementen

REGIO. De provincie Oost-Vlaanderen keurde voor 75 000 euro subsidie aan 11 toeristische evenementen die plaatsvinden in 2019.  De goedgekeurde projecten zijn publieksgericht, identiteits- en...