Michel De Baer is JCI Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar

BEVEREN/SINT-NIKLAAS. Michel De Baer van het online marketing bureau OMcollective uit Sint-Niklaas mag zich voortaan ‘JCI Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer’ van het jaar noemen. OMcollective wil als digital agency de beste oplossing bieden voor elk digitaal marketingvraagstuk.

De online verkiezing werd georganiseerd door JCI, wat staat voor Junior Chamber International, een wereldwijd netwerk van high potentials, leiders en ondernemers tussen de 18 en 40 jaar. De award ‘Jonge Ondernemer’ erkent JCI jong ondernemerschap in alle Vlaamse provincies. Op 20 mei komt Michel De Baer tegenover de andere provinciale winnaars te staan in een overkoepelende finale. Daar wordt de ‘JCI Vlaamse Ondernemer van het Jaar’ verkozen. 

"Wij zijn ontzettend trots dat we dit jaar met onze gratis online-editie het ondernemerschap in Oost-Vlaanderen terug in de kijker kunnen zetten, samen met de meer dan 200 kijkers. We hebben ongelooflijk sterke ondernemers in onze provincie die blijven innoveren en blijven zoeken naar opportuniteiten. Met de uitreiking van de JCI award Jonge Ondernemer willen we onze kandidaten een extra duwtje in de rug geven. Want zij verdienen dat.", zegt commissievoorzitter Sammy Van De Velde. 

De andere genomineerden voor Oost-Vlaanderen waren Dieter Debels van het Gentse Retailsonar, Matthias Browaeys van WinWinner & The Harbour. (mb)

 

Lees ook: