Dirk Brynaert wint opnieuw scheldejogging

TEMSE. De 44-jarige Dirk Brynaert won zondag 30 mei de negentiende Scheldejogging Steendorp-Temse. Brynaert won vorig jaar de jogging. Ondanks het gure weer verschenen 41 mannen en 10 vrouwen aan de start van het 5,1 kilometer lange parcours.

Dirk Brynaert domineerde van bij de start de hele wedstrijd. Nog voor de wedstrijd halverwege was, nam hij de leiding zodat de anderen enkel maar konden strijden om de ereplaatsen. Het zilver was voor Johan Heerwegh, brons voor Franky Vermeulen. De top tien wordt vervolledigd met Patrick Blommaert (4), Daan Vermeulen (5), Freddy Caluwé (6), Mario Vereecken(7), Walter Bressinck (8), Brian Roosenboom (9) en Wim De Keulenaer (10). 

Iedere deelnemer kreeg een trofee. De eerste drie ontvingen uit handen van burgemeester De Ryck een extra attentie. Zoals de traditie voorschrijft, waren er speciale prijzen voor eerste vrouwelijke deelnemer (Sarah Wuytack), oudste deelnemer (Georges Colman), oudste deelneemster (Irène Van Broeck), jongste deelnemer (Thibaut Poeck) en jongste deelneemster (Tina De Keulenaere). Antwerpenaar Mario Vereecken werd in de prijzen gezet als verste deelnemer.  (mb)

Image
De deelnemers aan de start, met op de voorste rij: (gebogen) René Cole, (gehurkt) burgemeester Luc De Ryck, Johan Heerwegh, winnaar Dirk Brynaert, Mario Vereecken, Jean-Pierre De Groep en Freddy Caluwé.

 

 

Lees ook:

TEMSE. Gisteren, zondag 22 mei, verschenen 87 deelnemers aan de start van de twintigste Scheldejogging op de dijk Steendorp-Temse, het hoogste aantal ooit. De wedstrijd over 5,16 kilometer werd...

TEMSE. Zondag verschenen 75 deelnemers aan de start van de 18de Scheldejogging Steendorp-Temse, over een afstand van 5,06 kilometer. Met de 48 mannen en 27 vrouwen telden de organisatoren een van de...