Jurgen Vercammen genomineerd voor Marc Herremanstrofee

TIELRODE. Tielrodenaar Jurgen Vercammen is genomineerd voor de Marc Herremans trofee in de categorie volwassenen. De trofee, een initiatief van Sporta en To Walk Again, beloont een persoon of organisatie die bewijst dat een fysieke handicap een sportief leven niet in de weg staat. 

Jurgen Vercammen uit Tielrode belandde in een rolstoel door een ongeval in Kosovo, waar hij als militair was gelegerd. Sinds 2005 is hij in competitieverband bezig met handbiken, een sport waarin hij al verschillende prijzen behaalde. Nu is de Wase sportman genomineerd voor de Marc Herremans trofee.

Stemmen op Jurgen Vercammen kan via de pagina 'Save the date' op de website sporta.be/towalkagain. Vercammen is genomineerd in de categorie 'volwassenen'.  De winnaar wordt op 16 oktober bekendgemaakt. (mb)

 

Lees ook:

SINT-NIKLAAS. Belgisch kampioen ballonvaren David Spildooren heeft op de jaarlijkse uitreiking van luchtsportawards de onderscheiding gekregen voor beste prestatie in het luchtballonvaren van het...

De Beverse sportdienst heeft haar sportaanbod vernieuwd.BEVEREN. Enkel een flinke uitbraak van de Mexicaanse Griep kan in Beveren een geldige uitvlucht zijn om niet te bewegen. De sportdienst pakt...