Beveren Lions geen partij voor Louvain-La-Neuve

BEVEREN. De seniors van Beveren Lions waren geen partij voor de ploeg uit Louvain-La-Neuve. In amper 1u40 was de partij beslecht met een 20-punten kloof waar de bezoekers geen antwoord op vonden. Pitcher Robin Reyns kon samen met zijn verdediging de tegenpartij op afstand houden. Hij kreeg slechts vier hits tegen waardoor de bezoekers slechts één puntje scoorden. In de vierder inning nam Tim Geys over om de wedstrijd af te werken.

Aanvallend was Beveren heer en meester en kon mede profiteren van de zwakke verdediging van Louvain-La-Neuve. Kevin Reyns, Joeri De Maeyer, Merijn De Clerck, Davy De Ridder en Bjorn Van Royen waren de smaakmakers van de wedstrijd die op een 21-1 stand beslecht werd.

kadetten

De kadetten speelden een mooie match tegen de bezoekers uit Zonhoven. Emile Ivens nam daar de pitchersplaat voor zijn rekening, gevolgd door Max Degelin. Bij de start namen de bezoekers wel een kleine voorsprong maar Beveren nam gezwind over en liet Zonhoven alle hoeken van het plein zien. Vooral Inbrahim Mansaray, Emile Ivens, Nena Heyrman, Illy Hameleers, Kylian Lauwers, Jelle Geerts en Dieter Van Hove scoorden aan de lopende band met een 18-6 als eindresultaat.

miniemen

De miniemen hebben tegen Mortsel niet zo’n goede beurt gemaakt. Ze verloren met 5-16. Toch waren de coachen tevreden met dit resultaat omdat ze vele prachtige fasen konden zien. Wel het vermelden waard zijn de mooie hits van Milan Van Ballaert, Samuel Defer en Niels Van Hove.

Little league

Op 23, 24 en 25 mei is Beveren gastheer voor de ‘little league’ uit België. Vier ploegen uit de verdeling in België strijden voor de titel die recht geeft op een deelname in Kutno in Polen. (mb)
 

 

Lees ook:

Winst en verlies voor seniors Beveren Lions

BEVEREN.  De seniors van Beveren Lions kregen op zaterdag 21 juli de collega’s van Merchtem op bezoek voor twee wedstrijden. Merchtem, tweede in de rangschikking, opende de score. Beveren kon net...

Beveren Lions trokken aan het kortste eind

BEVEREN. De damesploeg van Beveren Lions speelde zondag twee wedstrijden tegen Gent. De eerste wedstrijd was, ondanks een 0-7-verlies, aangenaam om te volgen. Enkel aan slag kon Beveren niets...

Kampioen Hoboken Pioneers op bezoek in Beveren

BEVEREN. Beveren Lions ontvingen afgelopen weekend Hoboken Pioneers. Het ging om het laatste competitieweekend in 1BB. De eindranking was al gekend en Hoboken Pioneers kwam als kampioen naar Beveren. 

Geslaagd weekend dames Beveren Lions

BEVEREN. De damesploeg van Beveren Lions heeft er een geslaagd weekend op zitten. De dames wonnen hun twee wedstrijden op Borgerhout met 3-15 en 0-11. 

Kadetten Beveren Lions herpakken zich

BEVEREN. De kadetten hebben zich terug herpakt, na het vorige verlies tegen Brussels. Afgelopen weekend namen ze revanche tegen hetzelfde team en lieten geen spaander heel van hun tegenstander. Drew Van...

Beveren Lions opnieuw tegen Brussels Kangaroos

BEVEREN. In eerdere confrontaties met Brussels Kangaroos won Beveren Lions 4 van de 6 wedstrijden. Afgelopen zaterdag was de laatste double header tegen de Brusselaars op hun kunstgrasveld, wat...